Rubriky: Články, Speciální potřeby, Začínáme, Zpřístupnění

Kolem dokola thumbnail

Láká vaše dítě hlavní tlačítko na iPadu (iPod…)? Opakovaně ho vypíná, ať už jako hru, schválně nebo omylem? Pod názvem BubCap se skrývá řešení :).

nn.png
http://www.bubcap.com/gallery.html

BubCap je tuhý plastový kryt, který přesně pokrývá hlavní tlačítko, svou tuhostí zabrání stisku tlačítka Home, ale je flexibilní natolik, že dospělí mohou aktivovat tlačítko Home pevným stisknutím.

V nabídce je několik variant:

  • BubCap (regular) je model pro iPhone nebo iPod touch.
  • BubCap Ultra je obtížněji stisknutelný a je nejvhodnější pro malé děti na iPad, případně pro starší / větší děti na iPhone nebo iPod touch.
  • BubCap Max je nejobtížněji stisknutelný a je určen pro starší / větší děti na iPad, případně pro dospělé na iPhone a iPod touch.

Pro většinu menších dětí je doporučeno začít s balením Intro-Pack, který obsahuje dva BubCap (regular) a dva BubCap Ultra tlačítka.

Výrobce také doporučuje aby byl kryt na tlačítku trvale, i když s ním dítě nepracuje, pokud zařízení sdílíte s dítětem pravidelně. Je to proto, že stálým vyndaváním a zandaváním dochází k opotřebení a BubCap hůře funguje. Může se stát, že BubCap bude méně držet na ochranné fólii, chce to vyzkoušet.

Produkt můžete objednat na stránkách výrobce nebo zde Amazon.com, cena je přibližně 8 dolarů i s poštovným a balným. Pro školy a velkoobchodní objednávky je možnost zkontaktování.