Rubriky: Návody

Bitsboard – rozcestník thumbnail

Aplikace Bitsboard patří mezi ty nejužitečnější a často využívané, proto k ní na našem webu najdete mnoho článků. Pro přehlednost zde nabízíme jakýsi rozcestník s odkazy na důležité informace a ukázky práce s touto aplikací.

Bitsboard nabízí obsáhlý a globální katalog obrázků (flascard) s mnoha tématy. Obrázky mají textovou i zvukovou podobu a dají se maximálně přizpůsobit všem uživatelům a jejich potřebám. Slova, věty… se dají procvičovat v mnoha hrách a aktivitách.

Většině uživatelů bude stačit verze zdarma (Bitsboard PRO stojí téměř 20 €). Podstatný rozdíl je v tom, že PRO verze umožňuje vytvářet odlišná prostředí pro víc uživatelů, což využijí jen ti, kteří často aplikaci používají s více žáky různých schopností, obvykle nadšenci ze speciálních škol a z řad logopedů ;). Dalším rozšířením je propojení s Dropbox a Quizlet a také se nové hry obvykle (ale ne vždy) objevují dřív v té placené verzi.

 

Chcete se s aplikací seznámit v čase a v tempu jaké vám vyhovuje? Stáhněte si zdarma  itunes U kurz, který vás provede aplikací Bitsboard krok za krokem.

obrázek

stáhněte si kurz do svého iPadu

1. Stáhněte si aplikaci iTunes U z AppStore (je zdarma)

2. V aplikaci klikněte na tlačítko + a vyberte možnost „zapsat se do kurzu“

3. Do políčka zadejte kód FPE-3CQ-F25