Rubriky: Články, Inspirace

Move and Match – sdílení pracovních listů thumbnail

Oblíbil jsem si aplikaci Move and Match. Jedná se o aplikaci, ve které můžete vytvářet pracovní listy s možností doplňováním slov přesouváním (nevím, jak to lépe napsat). Jako podklad mohu využít jakýkoli obrázek (převedený text z office, prezentace, kde vynechám slova). V aplikaci Move and Match poté doplním přesouvací karty. Jako kartu mohu použít text nebo obrázek.

Když už jsem začal vytvářet pracovní listy, proč to nesdílet dál. Vytvořil jsem proto na Disku dokument, ve kterém budu archivovat své listy. Pracovní listy můžete stáhnout popřípadě doplnit o své vlastní. Dokument je rozdělený na 1. stupeň, 2. stupeň a speciální školství. Dokument je možno prohlížet (stahovat si listy) bez přihlášení na google.  Jestliže byste rádi doplňovali pracovní listy, kontaktujte mne na můt mail panucitel@zsnovabela.cz a já vás přidám do disku s možností úprav (musíte mít zaregistrovaný účet o google).

Odkaz k dokumentu: https://drive.google.com/a/zsnovabela.cz/folderview?id=0B6kyswIfEzwNUG1WTlh6c0NSX1k&usp=sharing

Zatím jsou dokumenty pouze ve složce 2. třída. Až budu mít čas … a dokumenty přibudou … rád vytvořím webovou stránku, kde bude vše přehlednější.

Pro demonstraci přikládám své starší video.