Rubriky: Články, Komunikace, Naše příběhy, Praxe, Speciální potřeby

Přijde čas, kdy si prvně s tou svou cácorkou opravdu pokecám thumbnail

přišlo mi emailem :)
…iPad jsme kupovali 21.2. takže ho máme už 3 měsíce. Přijde mi to, že už je to aspoň rok … díky dokonalému servisu od vás na blogu a na fejsku do toho člověk lehce vpluje. Velikánský díky :)….Miky je z iPadu nadšená. Sama a dobrovolně! si tam pouští i matyku, ona, která čísla v jakékoli podobě nesnáší. a musím jí od tabletu odervávat, když je čas na jídlo atd… :-), Trénování a opakování globálního čtení je kouzelně jednoduché, žádný hromady kartiček… papírama a různýma pomůckama už nám byt přetéka:-). A to všechno další je třešnička na dortu. … tak si tak říkám, kdyby tahle možnost byla před 10ti lety, o co bychom to všechno měly obě jednodušší. Čím dřív se tablety dostanou k dětem, kterým můžou pomoct, tím líp…Natáhla jsem na youtube nějaký videa, jak Miky pracuje s iPadem, aby měla její paní učitelka trošku představu, co všechno se s tím dá dělat. Tak když už to tam visí, pokud by to mohlo být nějak použitelné a prospěšné pro iSen?

– první stránky v Alexicom (byla se školou u moře, něco jsem se dozvěděla od učitelek, něco od Miky cestou dom, přes noc jsem jí hodila pár obrázků .. a pak jsem ráno už jen nevěřícně zírala :-)

– SoundingBoard – udělala jsem jí 7 tabulek na zákl. komunikaci (já – ty – potřebuju – hledám – pocity) a pustila jsem jí to ….. mám já to ale šikovný dítě :-)….aneb – naplňuje se to, co jsem psala hned jako první příspěvek na FB iSenu – to je fakt jak sen :-)
Přijde čas, kdy si prvně s tou svou cácorkou opravdu pokecám :-)
Tak tyto řádky si rozhodně nemůžu nechat pro sebe. Dandulo, ten otazník na konci emailu je úplně zbytečný. Taková videa jsou nejlepší důkaz toho, jaký význam pro děti iPady mají. DĚKUJEME, že jsi se s námi podělila o svou radost. a těšíme se na další Mikyny pokroky.