Rubriky: Komunita

Chvála přátelství thumbnail

Tak už je to tady zase. Výročí. Bilancování. Ohlédnutí se zpátky. 2.5.2011 datujeme oficiální vznik iSen aktivit. Uzavíráme sedmý rok naší existence. V předchozích letech jsem se v tento den ohlížela za čísly, důležitými mezníky, top momenty a úspěchy, kterých se nám podařilo dosáhnout. Dnes to bude hlavně o lidech :)

A protože uplynulé (týdny) dny byly pro mě ve znamení mezinárodního setkání projektu Erasmus, kterého mám stále ještě plnou hlavu, začnu právě tady. Každý, kdo někdy organizoval nějakou větší akci, ví, jak náročná příprava musí předcházet, aby všechno klapalo. Co, kde, kdy, jak, s kým, na co nezapomenout … stovky drobností, termínů, plánování a logistiky. Jednomu z toho jde hlava kolem 🙃.

Jednomu ano, ALE náš školní tým je SEHRANÁ A SPOLUPRACUJÍCÍ KOMUNITA, ochotná a schopná táhnout za jeden provaz. Potvrdilo se mi zas a znovu co už dávno vím. Můžeme se na sebe spolehnout a společně nás to baví :). Stejně jako v případě tohoto setkání, které jsme připravili pro děti, pro sebe a šestnáct projektových partnerů a do kterého se různým způsobem aktivně zapojil skoro celý sbor.

Jedno ilustrační video k tomu, jak rychle funguje týmová spolupráce :)

A totéž platí i pro aktivity s iPady.

Bez této školy – jejích učitelů a dětí – kteří nám poskytují zázemí, uvádějí do praxe naše nápady, sdílejí své know-how s mnohými návštěvníky, demonstrují své pokroky, poskytují nám podporu, zpětnou vazbu a porozumění, by všechno bylo mnohem těžší. JEŠTĚ JEDNOU VELKÉ PODĚKOVÁNÍ naši milí kolegové!

Druhé poděkování patří osobě, která je pro mě i celý iSen projekt naprosto klíčová. Její profesionalita, humor, nadhled, spolehlivost, odvaha překračovat hranice, pochopení beze slov a přátelství je něco, čeho si velmi vážím. Společně jsme se během těch sedmi let mnohokrát dostaly do situací, kdy jsme musely vykročit hodně mimo naše komfortní zóny, rychle reagovat, učit se nové věci, přizpůsobovat se někdy i dost stresovým situacím. Ale zároveň jsme měly možnost vidět místa a zažít situace, ke kterým by bez iSEN aktivit asi nikdy nedošlo.

Díky za to, že jsi se mnou vždycky do všeho šla, že kryješ moje slabá místa, že jsme zažily tolik skvělých věcí, že jsme tandem :). 

 

Historie:

  1. iSEN má 1. narozeniny
  2. Super Duper … 2 roky
  3. Malé ohlédnutí
  4. Jak se pěstují jabloně
  5. Dnes je nám pět let
  6. 5+1 význam slova SEN

 

  • IVa.J 2.Květen 2018 20:24

    I já děkuju za to, že ten náš tandem Iva&Lenka stále jezdí a šlape a že nás dovezl tam, kde jsem si nikdy nepředstavovala, že vkročím. We are the team… to mi vždycky bude znít v uších, stejně jako „pánské rybníky“ :) :)