Rubriky: Články, Kreativita, Média

Kolem dokola thumbnail

logoKreslící aplikace, pro iPad i iPhone.
Takových najdeme ke stažení mnoho, říkáte si, proč tedy právě Finito3D-LV?
Finito3D-LV je kreslení a grafika ve formátu 2D/3D.

Tato aplikace vám dodá širokou škálu nástrojů, které vám pomohou snadno vytvářet jednoduché, nebo vysoce detailní 3D modely a 2D skicy.
K dispozici je 32 různých geometrických tvarů a struktur, kruhy, čáry, obdélníky, krychle, koule, pyramidy, nálevky, trojúhelníky, kužely, a několik dalších tvarů. Vyberete si ze široké škály barev a odstínů pro osvětlení a detaily vašich modelů. Hlavním momentem je u Finito3D interaktivní pohyb, který pomocí doteků sami ovládáte. Všechny výtvory 2D/3D můžete točit, zoomovat, překlápět. Vaše díla se dají okamžitě sdílet prostřednictvím e-mailu.
Finito3D je přístupné dětem, stejně jako jeho pokročilejší funkce umožňují nekonečné experimentování dospělým. Jeho tvůrce Jon Lockwood o něm hovoří jako o aplikaci navržené tak, aby byla zábavná a oslovila tvůrčí osoby všech věkových kategorií.
A ještě osobní vzkaz: “ Rád bych se podívat na nějaké vaše výtvory a seznámil se s vašimi nápady a dojmy z Finito3D. Neváhejte a napište mi je. EMAIL: Jon_Lockwood@finito3d.com Díky za podporu!“

finio1 finio2 finio